maanantai 19. lokakuuta 2015

Flunssa keskeytti treenit

Heippa täältä jostain Turku-Helsinki-väliltä!

Viime viikosta piti tulla kiva ja täyspainoinen treeniviikko ennen lauantaina juostavaa Kaarinan syysmaratonia, mutta toisin taas kävi. Viikonlopun orastava flunssa äityi pahaksi ja juoksumäärät tippuivat selvästi aiotusta. Kun vielä perheen pienimmälle iski korvatulehdus niin viikko oli aika lailla vietettävä sairastelun merkeissä. 

Jotain sain kuitenkin tehtyä, nimittäin tiistaina rennot minuuttivedot 2x6x1 min, joissa piti kuitenkin himmailla selvästi köhän vuoksi. Keskiviikkona kävin salilla ja yritin epätoivoisesti vetää leukoja kuminauhalla avustettuna (painotan sanaa epätoivoisesti :D ) ja torstaina sekä perjantaina tein matelulenkit hölkäten, kumpikin pituudeltaan noin 5 km. Koko viikon oli hieman puolikuntoinen olo, mutta perjantaina tavanomaista flunssatukkoisuutta sävytti vielä vihlova päänsärky. Juoksu kuitenkin sujui jotenkuten, mutta varasin siitä huolimatta ajan lääkärille täksi päiväksi ja päätin levätä lauantain. Se tehosi, sillä sunnuntaina olo oli ratkaisevasti parempi ja uskalsin lähteä upeassa syyssäässä 10 km:n kiihtyvälle lenkille Ruissaloon. Se kulki yllättävän hyvin vauhdein 5:35-4:45 ja antoi jälleen uskoa omaan tekemiseen, Lääkärinkin lopulta peruin.

Pidin todella tärkeänä, että sain juostua edes yhden kunnon treenin ennen Kaarinan kisaa. Vuorossa olisi siis lauantaina puolimaraton, josta lähden hakemaan ennen kaikkea hyvää juoksua. Niin ja hyvähän se olisi alle 1:50:n juosta kun kerran juoksemaan lähdetään :)

Mukavaa syysviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti