tiistai 5. toukokuuta 2015

Kunnon kevennystä

Viime viikko oli niin höntsä, että mietin kannattaako siitä kirjoittaa ollenkaan. Viikkoon sisältyi vain kolme treeniä, joista yksi oli "kunnollinen": 15 kilometrin juoksulenkki Paimion metsissä keskimäärin 5'27 min/km vauhdilla ja pienellä loppukirillä höystettynä. Muuten viikon tunnit koostuivat rattailla tehdystä kympin höntsälenkistä sekä varmaankin kaiken kaikkiaan parin tunnin yleisurheilusessiosta. Jälkimmäinen oli osa ystäväni vappupäivänä alkaneita polttareita. Meillä oli ohjelmassa kuusiottelu, joka sisälsi 60 metrin ja 400 metrin sileän (jälkimmäinen oli se pitkä juoksumatka, koska epäiltiin että esim 800 metrillä eivät kaikki pääsisi maaliin :D), kuulantyönnön, pituushypyn sekä keihään- ja kiekonheiton.



Olen itse joskus harrastanut yleisurheilua kuten polttarineitokin, ja täytyy myöntää että "taidot" ovat kyllä ruostuneet. Ennen niin vetreät jalat ovat muuttuneet puupölkyiksi juoksulähdöissä eikä se pituushypppykään ollut aivan gasellin askelin luonnistuvaa, puhumattakaan heittolajeista, joissa olen aina ollut huono. Mutta hauskaa oli, se lienee tärkeintä. Eikä yksikään raaja tai nivel hajonnut, mikä toki olisi ollut mahdollista nopeissa rykäisyissä.

Vapun tuomat vapaat sekoittivat siis aikataulut, mutta kunnon höntsäviikko oli jälleen paikallaan ja olen palannut jo ruotuun pyörää ja lenkkäreitä kuluttamaan. Huomenna on vuorossa juoksun kynnystesti, joten tässä pääsee haastamaan itseään ihan kunnolla.

Mukavaa viikkoa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti