tiistai 4. elokuuta 2015

Kesälomatunnelmia

Moikka! Viime viikon treeneistä ei ole paljoakaan sanottavaa, siksi tämäkin teksti jää lyhyeksi. Aloitin siis kesäloman ja pidin lähes täystaukoa urheilusta. Ainoina treeneinä oli tiistain 9x200 m rennot vedot verryttelyineen ja perjantain n. Seitsemän kilometrin höntsälenkki ystävän kanssa, itselläni rattaat mukana. Muutoin olen vain laiskotellut, nukkunut ja syönyt hyvin. Pitää myöntää, että etenkin alkuviikosta olo oli erittäin väsynyt, eivätkä vedot kulkeneet kuten olisi pitänyt. Siksi määräkin jäi kymmenen sijasta yhdeksään. Palautukset vedoissa olivat hyvin lyhyitä, joten treeni oli melko rankka. Juoksusta puuttui täysin rentous, ei voi mitään.

Lepo alkoi tehdä tehtävänsä viikon loppua kohden mentäessä ja eilen maanantaina päätin palata takaisin normaalitreeniin. Vuorossa oli pyramidivedot 100-200-300-400-400-300-200-100 m 2-3 minuutin palautuksin. Nyt juoksu kulki hyvin ja askel oli taas kevyt. Vauhtikin oli reipasta,
tosin tarkemmat statistiikat ovat vielä koneelle siirtämistä odottamassa. Tänään  olisi tarkoitus ulkoiluttaa Bianchia pitkästä aikaa ja huomenna mennä uimaan sekä tekemään kunnon porrastreeni. Siitä se taas lähtee :)

Yksi lempipaikoistani Turussa, Forum Marinumin ympäristö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti