keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Suunnitelmat ensi vuodelle

Moikka!

PK-kausi on sujunut pitkälti ilman suurempia yllätyksiä. Joka viikkoon on mahtunut yksi vauhdikkaampi lenkki, nyttemmin myös mäkitreeni, pari lyhyttä peruslenkkiä ja pari uintireeniä. Pitkikset saavat vielä odottaa ensi vuotta ja maratontreenin alkamista, sen sijaan lauantaina olisi taas vuorossa vitosen testijuoksu. Viime viikkojen tapahtumista kuitenkin erillisessä viestissä, sillä nyt luon katseen tulevaisuuteen.

Motivaationi ylläpitämiseksi olen jo suunnitellut aika pitkälle ensi vuoden treenikalenteria, joka eroaa hieman aikaisemmasta. En nimittäin aio osallistua triathlonin puolimatkalle lainkaan, vaan otan ensimmäistä kertaa kilpailukalenteriini perusmatkan (1500 m/40 km/10 km), johon aion osallistua tutulla Voimarinteellä heinäkuussa. Pitkistä kisoista ei kuitenkaan tule olemaan pulaa: aloitan nimittäin kesäkauden Tukholman maratonilla, johon ilmo on jo sisässä ja josta lähdetään hakemaan uutta ennätystä. Tavoitteet ovat korkealla, sillä toivon pääseväni lähelle 3:30:n aikaa tällä kertaa. Tämä tarkoittaisi jopa lähes puolen tunnin parannusta nykyiseen enkkaan, joka on tämän vuoden Tukholman kisasta (3:58). Tavoite on tiukka, mutta realistinen kunhan kroppa pysyy muuten terveenä.

Tukholman ja Voimarinteen lisäksi kesän ohjelmaan kuuluvat swimrunit, kuinkas muuten. Pääkisana tulee olemaan meillä Jennin kanssa olemaan Porkkala swimrun (pitkä rata), johon saan ladattua mukavasti akkuja , kun sinne ei tällä kertaa tarvitse mennä puolimatkan jälkeen. Lisäksi osallistumme Solvalla swimruniin syksyllä. Tosin siinä täytyy vielä miettiä matkaa, sillä toivoisin pääseväni vielä syksyllä kipaisemaan toisen maratonin. Lisäksi näiden pääkisojen lisäksi ohjelmaan kuuluu lyhyempiä juoksuja ja mahdollisesti ainakin triathlon-sprinttejä (ainakin Turku Tritahlon Weekendin sprintti on vahvana ehdokkaana listalla).


Kesän 2016 kisat
Tukholman maraton 4.6.2016
Voimarinteen Teräsmieskisa, perusmatka 2.7.2016
Porkkala swimrun 23.7.2016
Solvalla swimrun 24.9.2016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti