keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Varustelua

Suunnitelmissani on ollut jo pitkään kirjoittaa tälle kaudelle hankkimistani varusteista. Täytyy sanoa, että vaikka tänä kesänä ei tarvinnut tehdä suuria hankintoja (mm. maantiepyöräni on vielä aivan kelpo peli, samoin märkäpuku), niin rahaa saa kyllä näin kevään korvalla palamaan ihan mukavasti erinäisiin varusteisiin. Niinhän se on, että kunnon kamppeet lisäävät reilusti myös treenimotivaatiota ainakin omalla kohdallani.

Adidaksen Boston Boostit, viralliset kisakengät. Pikanauhat odottavat vielä laittoaan.
Tänä keväänä keskityin pieniin uudistuksiin pyörä- ja juoksukamppeissa. Juoksussa satsasin uusiin kisakenkiin eli Adidaksen Boston Boosteihin, joista Tulppaanijuoksun ja edellisen pitkän lenkin yhteydessä jo kirjoittelin. Nyt kun lenkkarit on testattu sekä lyhyellä että pidemmällä matkalla, voin todeta että hyvät ovat. Uutena juoksussa on myös nonamen juoksutakki oman seuran väreissä. Täytyy sanoa, että se on ollut hinta-laatusuhteeltaan paras vaatehankintani pitkiin aikoihin! Takki on unisex ja kokoa S, ja sen istuvuus hieman epäilytti aluksi. Kun sain takin päälleni, oli se kuitenkin rakkautta ensi silmäyksellä. Takki on todella korkeatasoisesta materiaalista valmistettu: se on tuulenpitävä, mutta samalla hengittävä. Ja mikä parasta, hihat ovat tarpeeksi pitkät. Takkia on nyt testattu sekä juoksu- että pyörälenkillä ja näyttää siltä, että sopii loistavasti kumpaankin. Ja mikä parasta, seuran takki päällään jotenkin automaattisesti etenee hieman reippaammin, joten se on myös oiva motivaattori :)
Pitkälle lenkille lähdössä seuran väreissä. Tämä nonamen juoksutakki on kyllä ihan paras.

Pyörähankinnat ovat keskittyneet pitkälti hyvän ajoasennon hakuun. Hankin Bianchi Impulsooni uudet aerotangot ja satulatolpan, jotta löytäisin hieman aerodynaamisemman ajoasennon. Pyörä on edelleen huollossa, joten kuvat siitä antavat vielä odottaa itseään. Aerodynamiikkaa haetaan myös kypärän valinnalla, sillä tilasin täksi kaudeksi Giron Air Attackin kypäräksi. Vanha kypäräni oli väärän kokoinen ja hiersi kaulaa säädöistä huolimatta. Uusi kypärä sen sijaan sopi loistavasti, kiitos verkkokaupan tarkkojen mittojen. Nyt ovat ainakin varusteet siis kunnossa, enää tarvitsee treenata :D Toivon, että pääsen pyörittelemään maantiepyörällä ensimmäisen "oikean" lenkin jo huomenna.

Giro Air Attack, juuri sopivan kokoinen kypärä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti